8 triki, kā panākt, lai vīrietis tev raksta pirmais

Sarakstei ar vīrieti ir savas nianses, un ir ļoti vēlams zināt paņēmienus, kā panākt, lai cilvēks jums rakstītu pirmais.

Kāpēc ir svarīgi, lai vīrietis rakstītu pirmais

Ja tu pirmā nosūtīsi viņam īsziņu vai uzsāksi turpmāku saraksti, tu nezināsi, kā viņš jūtas patiesībā.

Vai viņš atbild tev tikai pieklājības dēļ? Vai viņu kaitina tas, ka tu tik daudz raksti? Tu to uzzināsi tikai tad, ja pārtrauksi spert šo soli.

Kā likt vīrietim tev uzrakstīt pirmajam

Pārstāj būt pieejama

Tu nevari būt pieejama visu laiku. Te darbojas medību princips – jo mazāk esi pieejama, jo interesantāka esi, lai tevi iekarotu un noturētu. Turklāt, ja visu laiku sūtīsi viņam pirmo īsziņu, viņš pieņems, ka tev ir laiks, lai turpinātu to darīt.

Tāpēc saglabā distanci. Neignorē vai neizvairies no viņa, bet arī nevajag būt kontaktā, kad vien viņš to vēlas. Jo vairāk viņam tevis pietrūks, jo vairāk viņš vēlēsies sazināties un runāt ar tevi pirmais.

Dod viņam iemeslu rakstīt tev īsziņas

Kādēļ viņš vēlētos tev rakstīt? Izdomā visus iespējamos iemeslus, lai viņš gribētu tev uzrakstīt. Ievieto sociālajos tīklos kādu smieklīgu foto vai ierakstu par tēmu, kas viņam ir saistoša.

Nosaki, vai viņam patīk īsziņu rakstīšana

Dažiem vīriešiem vienkārši nepatīk sūtīt īsziņas. Viņi dod priekšroku saziņai klātienē vai pa tālruni.

Iespējams, viņš tev laiku pa laikam sūtīt īsziņas, bet, ja viņš ienīst īsziņu sūtīšanu, viņš, visticamāk, nebūs pirmais, kas uzsāks sarunu tiešsaistē.

Ja viņš atbild īsās frāzēs vai cenšas pāriet bezsaistē, tad viņš ir no tiem puišiem, kuriem nepatīk īsziņas. Tu neko nevari ar to izdarīt. Tā vietā vienkārši mēģini to atcerēties un palūdz viņam uzrakstīt tev, kad viņš būs brīvs.

Pārtrauc viņam sūtīt īsziņas

Ja vēlies mudināt, lai vīrietis pirmais tev sūta īsziņas, atceries, ka viņam noteikti jāilgojas pēc tevis. Pārtrauc viņam sūtīt īsziņas pirmā, neuzsāc bezgalīgas sarunas, pārtrauc sarunu, pasakot, ka tev ir jādodas. Šī ir arī lieliska iespēja pateikt viņam, lai viņš tev sūta īsziņas vēlāk.

Pavadi ar viņu lielisku laiku

Kas motivēs vīrieti runāt ar meiteni? Tas, ka viņa viņam ļoti patīk. Jo jautrāk jūs abi kopā izklaidēsieties, jo vairāk viņš vēlēsies ar tevi pavadīt laiku.

Lasi vēl: Lūk, kas notiks, ja zem kokiem atstās nokritušus ābolus

Dod viņam iemeslu tevi atcerēties

Viņam vajadzētu domāt par tevi, kad viņš atgriežas mājās, un atcerēties tevi visas dienas garumā. Tev ir jāatstāj lielisks iespaids.

Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir likt viņam smieties vai smieties par viņa jokiem. Cits veids ir būt neparedzamai, iracionālai.

Socializējies ar viņa draugiem

Tas nozīmē, ka jūs jau esat iepazinušies un kopā izklaidējušies.

Iespējams, viņš vēlēsies tevi uzaicināt uz tikšanos ar draugiem, lai redzētu, kā tu iekļaujies. Jo labāk tu sapratīsies ar viņa draugiem, jo lielāka ir iespēja, ka viņš tev sūtīs īsziņas.

Viņa draugi ne tikai piekritīs, ka viņš ar tevi sazināsies, bet arī viņš būs pārsteigts par to, cik ļoti tu viņiem patīc.

Palūdz viņam nosūtīt ziņu tev vēlāk

Iespējams, tevi kaitina tas, ka tev ir jālūdz viņam nosūtīt tev īsziņu, bet pamēģini spert šo soli. Palūdz viņam uzrakstīt tev īsziņu, kad viņš būs brīvs, lai tu varētu viņam kaut ko pajautāt.

Atceries, ka tev ir jābūt svarīgam jautājumam, nevis tikai ikdienišķam “Kā tu jūties?” Šī taktika darbosies un liks vīrietim uzminēt, ko tu vēlies viņam pajautāt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment